Υπηρεσίες

Επιτόπου καθαρισμός σαλονιών - μοκέτας -στρώματος

Η Ariston Carpets σας επισκέπτεται επιτόπου για να προσφέρει εύκολες λύσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό, παρέχοντας εξαίρετες υπηρεσίες.

Εφόσον επιθυμείτε να ανανεώσετε τη «φθαρμένη» εμφάνιση του σαλονιού σας και όχι μόνο, άμεσα και οικονομικά,  αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων κτλ., με μία απλή τηλεφωνική κλήση. Οι επιτόπου καθαρισμοί χαλιών είναι αποτελεσματικοί απολυμαίνοντας σε βάθος και εξουδετερώνοντας δυσάρεστες οσμές.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά απορρυπαντικά προϊόντα για τους επιτόπου καθαρισμούς χαλιών, αναζωογονώντας τα έπιπλα και υφάσματα μίας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε επιτόπου καθαρισμούς μοκετών και χαλιών σε παιδικούς σταθμούς, εκκλησίες και μονές, πλοία και σκάφη αναψυχής, τουριστικά λεωφορεία και πούλμαν κτλ., προσφέροντας ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για τακτικούς καθαρισμούς σε πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους.

Καθαρισμός

Υπάρχουν εκατοντάδες είδη χαλιών ποικίλων ποιοτήτων και προελεύσεων. Καθένα από αυτά τα χαλιά πρέπει να αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο καθαρισμού.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που μας εμπιστεύεστε τα χαλιά σας, εμείς, προχωρούμε στη διαλογή τους και τα χωρίζουμε ανά κατηγορίες και ποιότητες. Κατόπιν, εφαρμόζουμε τη μέθοδο καθαρισμού που αρμόζει σε κάθε χαλί: πλύσιμο στο χέρι πόντο πόντο, νεροτριβή, πλύσιμο σε μηχανές ή στεγνό καθάρισμα.
Έτσι, τα χαλιά σας, χειροποίητα,, μηχανής, μοκέτες, κιλίμια ή φλοκάτες αποτελούν για μας μοναδικά κομμάτια στα οποία δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή με τη φροντίδα και το μεράκι της δουλειάς μας.

Χρώμα - Πέλος

Με ειδικές μεθόδους καθαρισμού και ανάλογα με την κατάσταση του κάθε χαλιού, εφαρμόζουμε ειδικές μεθόδους αναζωογόνησης των χρωμάτων και του πέλους του που φτάνουν στους κόμπους ύφανσής του.

Για αυτό επιμένουμε και συνιστούμε να μην καθαρίζονται «επί τόπου». Πρέπει οπωσδήποτε μια φορά το χρόνο να καθαρίζονται ολοκληρωμένα και σε βάθος, ώστε να δείχνουν σαν καινούργια

hand-made-persian-carpet-keshan-ca-140x200cm-100-wool-iran
carpet3

Ξέβγαλμα - Απολύμανση

Το σωστό ξέβγαλμα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου χρησιμοποιούμε άφθονο νερό για κάθε χαλί χωριστά.

Μόνο έτσι απομακρύνεται και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Ακόμη, τα απολυμαίνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοντώνουμε κάθε βλαβερή εστία μολύνσεως για την υγεία που δημιουργείται με το πέρασμα του χρόνου. 

Στράγγισμα - Στέγνωμα

Όλο το μυστικό διατήρησης του καθαρισμού των χαλιών σας, βρίσκεται στο στράγγισμα και το στέγνωμα.

Αμέσως μετά τον καθαρισμό, το πλύσιμο, την απολύμανση και το στράγγισμα που γίνεται με ειδική μέθοδο, στεγνώνουμε τα χαλιά σας σε ειδικά μελετημένους χώρους, μακριά από τον φθοροποιό ήλιο.

Έτσι, πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα ποιότητας και το χαλί σας είναι έτοιμο για φύλαξη.   

carpet4
filaxixaliou

Φύλαξη

Αφού το χαλί σας τυλιχθεί σωστά και τοποθετηθεί το προστατευτικό κάλυμμα, φυλάσσεται για όσο καιρό επιθυμείτε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με κατάλληλες συνθήκες, υγρασίας και αέρα.

Έτσι, το χαλί σας διατηρείται καθαρό ώστε με την επιστροφή του και το στρώσιμο να χαρείτε την ποιότητα καθαρισμού που μόνον εμείς σας προσφέρουμε.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λιοσίων 97 Αχαρνές, Τ.Κ. 13671
Τηλέφωνα: 2102842550 - 2102842551
Κινητό : 6932297470
Fax: 2102814052
Close Menu